Adverteren

Radio Reclame op ZosRadio:

ZosRadio is te beluisteren op het kabelnet in Schiedam, analoog 99.0 Mhz en digitaal kanaal 870. In het Vlietlandziekenhuis op kanaal 35. Wereldwijd via de Live-stream op de website van ZosRadio.

ZosRadio bestaat al meer dan 55 jaar, begonnen in het Ziekenhuis en sinds 1999 ook via een eigen frequentie op het kabelnet in Schiedam.

Verschillende doelgroepen worden benaderd met speciale radioprogramma’s, actualiteiten, verzoekplaten, klassieke muziek, country, muziekprogramma’s, kerkdienst vanuit het Franciscus Gasthuis locatie Vlietland.

Iedere week zijn zo´n 20 actieve en hardwerkende vrijwilligers bezig met hun passie; radio!

Radio reclame werkt alleen maar in  uw voordeel.  Het kan u onder andere helpen aan een grotere naamsbekendheid of meer bezoekers aan uw website.

Van 07.00 uur tot 23.00 uur zenden wij het Radio Rijnmond nieuws uit, 7 dagen in de week. Voor en achter het nieuws zenden wij de radiocommercials uit.

Commercials worden gemaakt door een erkend bureau www.studiocom.nl

Voor elk budget een passende campagne!!  U kunt contact opnemen met Marco Donkersloot,  06 – 510 82 752 of via onze “Contact” pagina. Bij “select a contact” kiest u voor de optie “reclame verkoop”

Wij doen het voor de Schiedammer!