Nieuw bij ZosRadio Power donderdag

Presentator Erik Beks

Vanaf donderdag 23 juli 2020 gaat ZosRadio het programma Powerdonderdag uitzenden tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

Over Power Donderdag:

Power Donderdag is een wekelijkse  live radioprogramma met interviews met event organisaties en kans op het winnen van tickets (tijdelijk alleen musea en attractieparken), bijpraten met een bekende Nederlander of Vlaming, actueel (sport)nieuws en een wekelijkse weekendweerbericht met Gert de Bruijn.

We laten organisaties telefonisch aan het woord over hun te organiseren festival, beurs of ander evenement en maakt als luisteraar vervolgens kans op tickets door te reageren via www.powerdonderdag.nl. Om 21.45 worden de winnaars bekend gemaakt en vaak worden ze ook live in de uitzending gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *