Stichting “de winkelmeiden”

Janet van Huisstede
Foto Herman Moor

De Winkelmeiden hebben onlangs een boek genaamd “Stichting de winkelmeiden 2013-2020” uitgebracht.

Een prachtig overzicht met foto’s van vele jaren werken aan de verlevendiging van het centrum van Schiedam. Leegstand, opbouw, invulling, mooie panden en creatieve ondernemers, Janet van Huisstede verteld met veel toewijding hoe zij zich inzet om lege pandjes weer een gezicht te geven.

De Winkelmeiden zetten zich in voor revitalisering van de Hoogstraat in de historische binnenstad van Schiedam door voor leegstaande winkels een tijdelijke en permanente commerciële, culturele, creatieve of culinaire invulling te vinden.

Meer informatie hierover vindt u op Facebookpagina De Winkelmeiden en de website www.dewinkelmeiden.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *