Programmaoverzicht

Maandag

Theo Roeling

Van heinde en verre,

Muziek van over heel de wereld verzameld en samengebracht in dit programma te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

samenstelling en presentatie Theo Roeling

Programma terug luisteren

Dinsdag

Zos op verzoek,

Om 20.00 uur is de keuze aan u, tot 22.00 uur draaien we uw verzoekplaten. Verzoekjes halen we op in diverse verzorgingstehuizen, als u iemand een muzikale wens wil overbrengen of zelf een plaat wil horen kan dit door tijdens de uitzending naar de studio te bellen
010 – 426 0000 of gebruik te maken van dit verzoekformulier.

Let wel op dat u dit uiterlijk maandagmiddag doet via het verzoekformulier.

Programma terug luisteren

Woensdag

Divertimento,

Op woensdagavond kunt u tussen 20.00 uur en 22.00 uur luisteren naar een gevarieerd muziekprogramma met uitsluitend klassieke muziek.

Programma terug luisteren

Donderdag

Shanties bij de vleet,

Donderdagavond beginnen we om 19.00 uur met een uur lang shantiemuziek van over heel de wereld.

Max Thurmer is uw gastheer voor deze muzikale reis.

Programma terug luisteren

Vrijdag

Op vrijdag hebben we geen live gepresenteerd programma.

Zaterdag

Wakker worden met Marco,

We beginnen deze dag om 8.00 uur met het programma wakker worden met Marco. Marco Donkersloot praat u bij over de wijkcentra en heeft gesprekken met zijn vaste gasten.

Programma terug luisteren
Cock de Jong in gesprek met vaste gast Cok Boes.

Zos op Zaterdag,

Om 11.00 uur neemt technicus Marius Schinkel en presentatoren Cock de Jong of Theo Roeling het stokje over van Marco met het programma Zos op Zaterdag.

Een programma vol met muziek en informatie uit de regio met studio gasten en een telefoonspelletje waar leuke prijsjes zijn te winnen.

Programma terug luisteren

Een goed weekeinde,

Vanaf 13.00 uur maken de heren van Zos op zaterdag plaats voor Kees Zwinkels. Kees is samensteller en presentator van het programma “een goed weekeinde”. Kees komt elke week met zijn , zeer uitgebreide, CD koffer uit het westland om iedereen bij te praten over evenementen en activiteiten in het westland.

Programma terug luisteren
Wim Benard

Tijd voor teenagers………van toen,

Als om 16.00 uur Kees door zijn informatie heen is gaan we terug in de tijd met het programma “Tijd voor teenagers……..van toen”. Wim Benard neemt ons tot 17.00 uur mee naar de jaren 50, 60 en 70.

Programma terug luisteren

Country time,

Om 18.00 uur sluiten we de zaterdag af met Country time. Voor de liefhebbers van country muziek neemt presentator Peet van der Valk u een uur lang mee met de mooiste en opvallendste country muziek.

Programma terug luisteren

Zondag

Plus radio,

We beginnen op zondag al om 7.00 uur met samensteller en presentator Ton Kolmeijer. Ton maakt tot 12.00 uur het programma plus radio met gevarieerde muziek en informatie uit hoofdzakelijk het westland.

Programma terug luisteren
Wim Benard

Operette, opera en andere mooie muziek,

Om 12.00 uur is er een uur lang tijd voor opera, operette en andere mooie muziek. Presentator en samensteller Wim Benard.

Programma terug luisteren

De hollandse-muziekmix,

Liefhebbers van Nederlandstalige muziek kunnen vanaf 13.00 uur luisteren naar de Hollandse-muziekmix van Marco donkersloot.

Programma terug luisteren

Muzikaal verrassingsmenu,

Om 15.00 uur is het tijd voor een muzikale verrassing op ZosRadio. Tot 16.00 uur is Jacqueline van Asten Noordijk uw gastvrouw de techniek is in handen van Jaap van Asten.

Programma terug luisteren

Zos Magazine,

ZosRadio sluit de gepresenteerde programma’s met het magazine. Een programma vol met informatie, uitgaan tips en de vaste onderwerpen; Het gedicht, de tweeling en de film/tv tune van toen.

Samenstelling, presentatie en techniek Rien Wervers en Sjors de Ridder.

Programma terug luisteren